Cliëntervaringen van Psycholoog Schiedam

5/5

Desiree is de eerste psycholoog waar ik een echte ‘klik’ mee had. Ze is vriendelijk, ze weet wat ze doet, stelt de juiste (soms moeilijke) vragen en zet je aan het denken. Tijdens de behandelingen heeft ze me veel handvatten gegeven waar ik in het dagelijks leven nog regelmatig gebruik van maak. Ik weet nu meer over mezelf, ik ben vrolijker en ik kan veel meer aan!

5/5

Al twee jaar liep ik met psychische klachten n.a.v. een auto-ongeluk. Binnen 10 sessies heeft Desiree mij geholpen de herinneringen te verwerken. Ik voel mij stukken beter en kan weer van het leven genieten. Dankzij de behandeling durf ik weer auto te rijden.

5/5

Desiree nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren. Zij paste zich aan op mijn tempo en aan mijn behoeften waardoor ik mij erg veilig bij haar voelde. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen en doemgedachten kan ik beter tegengaan door een ‘realiteitscheck’ te doen.

Nog meer cliëntervaringen?

Wij vinden het leerzaam om ervaringen te krijgen van cliënten. Het helpt andere cliënten en geeft ons feedback. Wil je ook een cliëntervaring achterlaten? Stuur ons een bericht.

Contact Psycholoog Schiedam

Wat je klacht ook is, of je het nu goed weet te verwoorden of niet, we willen je uitnodigen om ons op te bellen. Geheel vrijblijvend. We kunnen je helpen met het verduidelijken van je hulpvraag om vervolgens de opties met je te bespreken. Als het goed voelt is er ook de mogelijkheid om een afspraak maken bij één van ons.