Psycholoog Schiedam – Over ons

Wij zijn Kay-Lee Vermeulen en Désirée Mark van Psycholoog Schiedam  Wij zijn aangesloten bij Psychologen Nederland (Psyned). We helpen je graag verder met waar je nu mee zit. Misschien voel je je nu heel alleen met je klacht. We willen benadrukken dat dat niet hoeft: je klacht is echt zo gek niet en er is altijd een uitweg. Die moet je alleen leren zien. Daar helpen wij je graag bij. Jouw klacht is ons waarschijnlijk bekend, jij als persoon echter nog niet: samen in de sessies zullen we je leren kennen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de psychologen nabij Schiedam? Neem dan contact op met onze praktijkassistente, zij kan je goed helpen bij het vinden van een geschikte psycholoog voor jouw klacht of vraag. We hebben hier veel ervaring mee en kunnen al je vragen beantwoorden.

Wij helpen je graag, bel naar 010 – 30 70 091 of neem contact op via de contactformulier.

Désirée Mark, Psycholoog, Schiedam

Psychologen Schiedam - Désirée Mark

Therapie bij mij betekent dat wij samen bepalen wat jij nodig hebt om je weer beter te kunnen voelen. Om dit te realiseren voeren wij een aantal vertrouwelijke gesprekken om vervolgens proactief de handen uit de mouwen te steken.


Kay-Lee Vermeulen, Psycholoog, Schiedam

Psychologen Schiedam - Kay-Lee Vermeulen

Openheid en eerlijkheid vind ik ontzettend belangrijk, dat typeert ook zeker mijn werkwijze als psycholoog. Niets is te gek of raar en tijdens onze gesprekken kan alles besproken worden.