Therapie Schiedam

Het draait allemaal om jou

Dat begint bij ons in therapie bij onze eerste gesprekken. Wij nemen de tijd. Je kunt goed je verhaal doen. Je zult merken dat je gehoord wordt en dat we niet klakkeloos conclusies trek.

We zullen doorvragen op sommige onderwerpen. In de veilige omgeving van onze gesprekken merk je dat je echt alles kunt vertellen. Die zaken die je moeilijk kunt verwoorden of die moeilijk zijn om uit te spreken. Zo krijgen wij bij Therapie Schiedam een beeld van je klacht, maar vooral ook van jou.

Zo zie ik jou

Je klacht is maar een klein onderdeel van de behandeling. Een belangrijk deel – want aanleiding en doel. Maar dat was het. De rest wordt gemaakt door alle andere dingen die jij kunt, wilt en doet.

Waarschijnlijk voelt het nu niet zo, maar we zien jouw talenten, je kwaliteiten en je kracht. Wij richten de behandeling van Therapie Schiedam er op in, gebruik niet zomaar de methoden die werken, maar die werken én bij jou passen.

Er kan van alles gebeuren

Wij maken het niet moeilijker of zwaarder dan het al is. We gaan je helpen en dat doen wij betrokken, duidelijk en ook snel. Natuurlijk kan er gedurende de behandeling van alles gebeuren, maar in de regel duurt therapie tussen de 6 en 10 sessies.

Therapie Schiedam voor uiteenlopende klachten

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij ons. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Verschillende behandelwijzes

We gaan alle beide anders te werk als psycholoog maar meestal hanteren we wel de zelfde behandelwijze zoals EMDR, Mindfulness en ACT of een van de andere methodes. We gaan samen kijken welke behandelwijze het best bij je past. Waar jij je het best bij voelt en waar we natuurlijke het snelste resultaat mee kunnen boeken.

Contact Psycholoog Schiedam

Wil je meer weten over een klacht of een behandelwijze bij Therapie Schiedam? Bel of mail Therapie Schiedam en wij kunnen helpen bij het beantwoorden van je vragen en als je een afspraak wilt maken kunnen we dat ook meteen voor je doen. Altijd passend en deskundig advies!